Prodaja karata za koncert Dine Merlina u Mostaru

Prethodno smo najavili objavu prodajnih mjesta za koncert Dine Merlina u sklopu Mostarskog ljeta (Grad Mostar). Lokacija ispod Starog mosta termin: 11. august 2018.godine sa početkom od 21 h.

Prodaja ulaznica za koncert počinje u ponedjeljak 02. jula 2018.g. na sljedećim prodajnim mjestima:

  • CENTAR ZA KULTURU MOSTAR od 10.00h do 16.00h.
  • VILLA FORTUNA MOSTAR od 08h do 17.00h.
  • FORTUNA STARI GRAD MOSTAR od 08.00h do 17.00h
  • AGENCIJA FORTUNA HOTEL „ERO„ MOSTAR od 08.00h do 17.00h
  • KIOSK „ROBI„ NA RONDOU MOSTAR od 08.00h
  • KUPIKARTU.BA PRODAJNA MREŽA + ONLINE PRODAJA

Ograničen je broj ulaznica te vas molimo da na vrijeme kupite svoju ulaznicu. Sve informacije o prodajnim mjestima imate na Facebook Stage Art, stranica Dino Merlin, Centar za kulturu Mostar, Kupikartu.ba.

Pozicije VIP 1 zatim VIP 2 i VIP 3 ulaznice možete saznati na prodajnim mjestima u grafičkom prikazu prostora održavanja koncerta.

Molimo za vaše strpljenje pri čekanju odgovora na vaša postavljena pitanje ili ako se nađete u redu za kupovinu ulaznice. Maksimalan broj ulaznica koliko jedna osoba može da kupi je 10, a svaki veći broj mora imati dokaz potrebe i ostavljanja podataka tražioca ili kupca većeg broja ulaznica u cilju sprječavanja ili onemogućavanja preprodavanja ulaznica. Turističke agencije nisu u mogućnosti rezervisati ulaznice posebno ne veću količinu ulaznica, a iste ih mogu odmah kupiti bez rezervacija i u količini dokazivoj prevoznim sredstvima koja posjeduju.

Molimo turističke agencije ako imaju organiziran dolazak da dolazak najave radi regulisanja pozicija parking mjesta za prevozna sredstva. Sve navedeno je stavljeno kao obavezno radi regulisanja načina, mogućnosti i odnosno kupovine većeg broja ulaznica, a sve u želji da što veći broj istinskih fanova muzičkog i scenskog nastupa Dine Merlina bude prisutno na jedinstvenom događaju u Gradu Mostaru.

Hvala na razumjevanju.

Stage Art d.o.o.
Direkcija Mostarsko ljeto

Skica pozicija