Loading Događaji

All Događaji

Tri svijeta različita

02.08. u 20:00 - 21:00
Tri vrlo značajne hercegovačke slikarice predstavit će se zajedno na izložbi “Tri svijeta različita” koja će biti otvorena u Centru za kulturu Mostar, u petak (02.08.) u 20 sati, a to su: Vesna Vuga-Sušac, Dragana Nuić-Vučković i Andrijana Mlinarević-Cvetković.
Vesna Vuga Sušac je učestvovala na mnogim likovnim kolonijama i humanitarnim izložbama. Dobitnica je više strukovnih nagrada za kiparstvo i crtež. Docentica je na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru na Odsjeku likovne kulture i metodike likovne kulture. Doktorirala je 2023. godine.
Dragana Nuić-Vučković zadnjih godina bavi se digitalnim slikarstvom. Izvanredna je profesorica na ALU u Širokom Brijegu Sveučilišta u Mostaru, gdje je i doktorirala 2015. godine sa temom „Deformacija oblika i infantilna regresija u funkciji slikarske ekspresije“.
Andrijana Mlinarević-Cvetković je diplomirala slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu 2004. godine te završila i postdiplomski studij Ars Sacra. Bavi se ilustracijom i dizajnom interijera, te je autorica je više dječjih slikovnica.

Detalji

Date:
02.08.
Time:
20:00 - 21:00
Događaj kategorija:
,
Događaj Tags:
, , ,

Mjesto

Centar za kulturu Mostar
Rade Bitange 13
Mostar, Hercegovačko-neretvanski kanton 88000 Bosnia and Herzegovina
+ Google Map